Med litt busstrøbbel i starten, kunne turen virke uendelig lang. Men problemene ble ordnet med så da gikk turen fint!

Fredagen gikk til innlosjering og trening til foreningsprogrammet. Etter en lang dag i bussen så var det mange slitne gymnaster i hallen - men vi fikk gjennomført og var klar for lørdagen!

Lørdagen var det workshop for alle gymnastene som ikke skulle delta i konkurranser. Fantastisk time i hallen, der to av dommerne hadde satt sammen et opplegg! Her kunne både gymnaster og trenere få mange gode ideer. Etter workshop som var tidlig på morgenen hadde våre gymnaster fri ganske lenge, dette ble brukt til litt shopping, leking og ikke minst være sosial med andre gymnaster.

På oppvisningen deltok alle fra oss på Foreningsprogrammet, der vi hadde tema som sirkus. Vi fikk gode tilbakemeldinger på programmet, noe som motiverer til å lage nytt neste gang! I tillegg var det konkurranse for frittstående samme dag, der vi deltok med en rekruttropp og en seniortropp. Flotte program utført av flinke gymnaster! Etter oppvisningen var det stevnemedaljer til de som skulle ha dette. Vi ser hvor viktig den lille medaljen er for gymnastene, så denne motivasjon håper vi lever videre :)

Søndagen var det klart for konkurranser i trampett og tumbling - her deltok vi med 2 trampett rekrutt lag, 1 trampett junior, 1 trampett senior, 2 tumbling rekrutt lag, 1 tumbling junior lag, 1 tumbling senior. Fantastiske hopp og svev av alle gymnastene! 

Før vi satte kursen hjem var det medaljeseremoni, og HT&IF fikk mange gode resultater.

Tusen takk til gymnaster, trenere og reiseledere for en fantastisk tur!! Vi ønsker alle en GOD SOMMER, så sees vi igjen i hallen til høsten :)