Trenerne oppsumerer turen:

Turen tok ca 11 timer i minibuss, men med positive og blide gymnaster gikk turen fort.

Lørdag startet med frokost for alle gymnastene før det var trening i Bardufosshallen som lå rett ved siden av skolen. Etter treningen var d klart for konkurranser og både show jentene og frittstående jentene gjorde en god jobb med å forsvare HT&IF .

Det ble servert taco til alle etter konkurransene. Etter middag var d litt avslapning og sosialt samvær med kortspill og gjemsel. Artig å se at alle blir med på leken, selv våre eldste gymnaster på 17 år.

Søndag skulle ingen av våre gymnaster i aksjon, og da værmeldingen var meget dårlig besluttet vi å reise kl 09.00 på morgenen , og vi var derfor ikke med på premieutdelingen.

Pga dårlig vær og stengte veier ble det en liten omvei via Finland , Karasjok og Lakselv, men vær og vind kan vi ikke gjøre noe med og veien fra hønsa til hvåg ble stengt og vi måtte tenke på overnatting. Hele gjengen ble inlosjert på hytte, gymnastene jublet og så mulighet for å få fri fra skolen, mens de voksne nok håpet at veien skulle åpne tidlig sånn at vi skulle komme oss hjem.

Kl 0600 på mandag var vi startklare og heldigvis gikk kolonna sånn at vi kom oss helt hjem.

Ei flott helg med en herlig gjeng med gymnaster. Show tok bronsje der 4 lag deltok. Frittstående fikk 5 plass av 6 lag, troppen var fornøyd med å øke poengsummen fra KM som var målet vårt.

Trenerne